Slogan naše poslovnice EXPERT Pack je “RJEŠENJA za PAKOVANJE”. Ovlašteni smo distributer materijala, mašina i alata za pakovanje.

Naša misija je ne samo da odgovorimo na potrebe svojih klijenata, već i da konstantno težimo ka višem i boljem kvalitetu. Naša misija je da svojim kvalitetom ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Expert Car Solutions d.o.o. je perspektivna i mlada kompanija koja je zasnovana na principima stručnosti, profesionalnosti, odgovornosti i opštoj poslovnoj kulturi zaposlenih. Insistira se na stalnom poslovnom usavršavanju i bliskom kontaktu sa korisnicima nasih proizvoda i usluga.

Naša vizija je da budemo sinonim za modernu kompaniju koja posluje u korak sa vremenom sada i onim koje će tek doći i koja predviđa, kreira i uvodi nove standarde, navike i trendove koristeći najnovija znanja i tehnologije.

Razvojem tržista i definisanjem potreba potencijalnih kupaca, Expert Car Solutions formira više segmenta poslovanja:

  • EXPERT 4 Gas ” Distribucija LPG i auto dijelova”,
  • EXPERT Servis “Moderno opremljen servis gdje vršimo usluge mehanike, elektrike te ugradnje, održavanja,i atestiranja LPG sistema(autoplin)”
  • EXPERT Pack “distribucija potrošnih materijala, alata i mašina za industrijsko pakovanje, savjetovanje prilikom odabira odgovarajućih proizvoda kao i dostava  na adresu korisnika”.

U službi  Vašeg uspjeha,

ECS Team

Mobilna mašina za pakovanje Girotec RDL 1800

Naše prednosti i karakteristike koje nas izvajaju od drugih

MODERAN DIZAJN

U korak sa razvojem tehnologije i novih modernijih rješenje,

KREATIVNE IDEJE

Prikupljamo informacije o potrebama klijenata i pomažemo u izmalaženju rješenja.

POGODNOSTI

Za redovne klijente nudimo duži niz raznih pogodnosti.

BRZA ISPORUKA

Proizvode koje nemamo na sladištu isporučujemo u roku od par dana.