XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
  • Featured
  • Accessories
  • Furniture

Ručno pakovanje 9mm

Poliesterska tekstilna traka (hotmelt) proizvodi se kombinovanjem poliesterskih prediva visoke čvrstoće sa vrućim lepkom (metoda lepljenja pod visokom temperaturom) i iz tog razloga se ova traka naziva Hotmelt trakom.

Signode PN 2-2

Signode PN 2-2 je pneumatski natezač čelične trake. Koristi se uz Magnus čeličnu traku širine 50 mm.

Signode Cobra X

Čelični okvir Cobra X – koji koristi istu konstrukciju jače Cobra G mašine - čini ovu mašinu kompaktnom i stabilnom. Glavni okvir je poduprt s tri noge, koje su pričvršćene sidrenim vijcima na pod. Robusna konstrukcija omogućava pakovanje palete visine čak do 2450 mm. Uz to, konstrukcija COBRA X omogućava povećanu silu zatezanja tokom ciklusa omotavanja , pružajući veću stabilnost za palete sa heterogenom robom. Zahvaljujući tehnologiji rotirajuće ruke, paleta se ne pomera tokom procesa omotavanja, što je idealno za upotrebu u logističkim centrima, gde su palete mahom heterogene i nestabilne.

Kopče za lashing 32mm (presovana)

Kopče se koriste za fiksiranje palete i tereta, kao i za povezivanje dva kraja trake tokom vezivanja tereta.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt tab
Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman

TP 601L Tauris (low table model)

Tauris TP-601L je napravljen na bazi Tauris TP-601D. Dizajniran je za rad sa glomaznim i teškim paketima. Visina stola je svega 410 mm. Bezbedan rad je zagarantovan jer se teški paketi mogu lako vezati uz minimalan napor pri podizanju

Apex 31.75 x 0.80mm

Signode Apex 31.75 x 0.80 mm je hladno valjana, termički neobrađena čelična traka, sa niskim sadržajem ugljenika , projektovana za teške aplikacije.

Power Flex T1

Sa svojom 5-stranom zaštitom i kapacitetom  do 100 paleta na sat, Power FleX T1 nudi značajne prednosti u odnosu na druge metode paletnog pakovanja, uključujući uštedu troškova kroz smanjenu potrošnju folije i energije. Power Flex T1 mašina se prvenstveno koristi za umotavanje paleta koje su u osnovi istih ili veoma sličnih  dimenzija, a koje se samo mogu razlikovati po visini. Ako je razlika u dimenzijama  (širina I dužina)  između najmanje i najveće palete prevelika, treba razmotriti Multi FleX mašinu. Kao i Multi FleX1, Pover FleX T1 je opremljen našom patentiranom tehnologijom spuštanja vrha mašine na nivo poda radi lakšeg servisiranja i održavanja.

OMSTRAP SM 502 MH

SM-502 MH je polu-automatska mašina za horizontalno vezivanje kvadratnih paleta PP trakom. Idelan je za pakovanje paleta sa voćem i povrćem, sa kutijama koa i za pakovanje cigla i blokova. Visina vezivanja se veoma lako podešava, tako da je mašina sposobna da vezuje traku u rasponu od 180-2200mm. Mašina poseduje velike točkove sa kočnicama, kojima se postiže mobilnost I olakšava pomeranje. Jednostavnim podešavanjem mašina se može pomerati bočno i napred-nazad.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman

OMS WM 2000 A

OMS WM 2000 A je robusna polu-automatska mašina za strečovanje sa okretnim postoljem. Mašina poseduje digitalni električni panel za upravljanje, kao i mehaničku kočnicu sa dve sekcije za zatezanje folije i može koristiti sa svim vrstama streć folije. Veoma je jednostavna za rukovanje i daje savršene rezultate pakovanja.

PET 25×1,00mm

Poliesterska (PET) traka za pakovanje 25 x 1.0 mm- koristi se za pakovanje teških aplikacija sa ručnim i baterijskim alatima za vezivanje.

Signode SGP 2300

Signode SGP 2300 je veoma brza automatska mašina za pakovanje polipropilenskom (PP) trakom širine 5mm. Pogodna za pakete do 35 Kg težine.

Kese tregerice

Kesa tregerica je LDPE kesa koja se najčešće koristi u supermarketima. Uglavnom se može  više puta upotrebljavati.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt tab
Electronics
Featured
  • Featured
  • Mobile
  • Smartwatches

OMS WM 2000 BW

OMS WM 2000 BW je robusna polu-automatska mašina za strečovanje sa okretnim postoljem i prorezom za ručni paletar. Poseduje digitalni električni panel za upravljanje, kao i motorizovano predistezanje, čime se znatno štedi folija. Veoma je jednostavna za rukovanje i daje savršene rezultate pakovanja.

Ručni OPTIMA aparat

Ručni  OPTIMA aparat koristi se za ručno pakovanje kutija selotejp trakom.Maksimalni prečnik spoljnjeg okretanja 120mm. Veoma praktičan, lak I jednostavan za korišćenje. Aparat je napravljen od čvrste metalne konstrukcije sa plastičnim rukohvatom. Pakovanje se vrši sa minimalnim utroškom vremena I maksimalnim iskorišćenjem selotejp trake.

CS MH 2A MINI

CS MH 2A MINI je polu-automatska mašina za zatvaranje kartonskih kutija. U svom radu koristi  selotejp traku, tako što se traka nanosi na gornje i donje poklopce kutija američkog tipa.  

Signode SGP 4432-4433 INOX

Signode SGP 2332/4332 je je potpuno automatska mašina za vezivanje polipropilenskom (PP) trakom. Mašina sadrži radni sto sa valjcima (transporterima), kao i Siemens PL S7-1200 PLC upravljačku jedinicu. Mašina je namenjena za integrisanje i korišćenje u okviru automatske proizvodne linije. Napravljena je komletno od Inoxa i pogodna je za PP trake od 5 mm, 9 mm i 12 mm. Mašina je dizajnirana za potpuno automatsko vezivanje malih i srednjih paketa do 35 kg težine. Sa velikom brzinom pakovanja od 70 ciklusa u minuti, Signode SGP 2332/4332 je savršeno rešenje za poboljšanje produktivnosti, čime značajno štedi i vreme I novac. Zbog bočno postavljenog dispenzera, SGP 2332/4332 se veoma lako može integrisati u automatsku proizvodnu liniju sa sistemom transportera, jer će kotur trake uvek biti lako dostupan.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
  • Furniture
  • Lighting
  • Accessories
  • Clocks
  • Cooking

PP 12×0,73mm fi 200

Polipropilenska (PP)  traka za pakovanje 12 x 0.73 mm, fi=200mm- je dobar izbor za mašinsko vezivanje srednje teških aplikacija.

Signode AMP 1-58

Signode AMP 1-58 je kombinovani pneumatski alat koji se koristi sa natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 16 mm. Za spajanje trake alat koristi metalne spojnice.

Signode Girotec RDL 1800

Mašina za strečovanje  instalirana na mehaničkom ručnom paletaru. Činjenica da se ova mašina nalazi na ručnom paletaru, čini je izuzetno mobilnom i nezavisnom od bilo kojeg spoljnog  napajanja, zahvaljujući postojanju dve unutrašnje električne baterije. Zahvaljujući tehnologiji rotirajuće ruke, paleta se ne pomera tokom procesa omotavanja, što je idealno za upotrebu u logističkim centrima, gde su palete mahom heterogene i nestabilne. Koristi se sa predistegnutom ručnom folijom bez kartona.

Magnus 31.75 x 0.80mm

Signode Magnus 31.75 x 0.80 mm  je hladno valjana, termički obrađena čelična traka od srednjeg ugljeničnog čelika koja pruža visoku zateznu čvrstoću i odličnu otpornost na istezanje i udarce.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
  • Featured
  • Lighting
  • Accessories
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
  • Featured
  • Cooking
  • Furniture