XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
 • Featured
 • Accessories
 • Furniture

Extra Strong SP12

Streč folija Extra Strong SP 12 je visokokvalitetna Cast mašinska folija debljine 12 mikrona.  

OMSTRAP SM 502 MHB

SM-502 MH B je baterijska polu-automatska mašina za horizontalno vezivanje kvadratnih paleta PP trakom. Idealna je za pakovanje paleta sa voćem i povrćem, sa kutijama kao i za pakovanje cigla i blokova. Visina vezivanja se veoma lako podešava, tako da je mašina sposobna da vezuje traku u rasponu od 180-2200mm. Mašina poseduje velike točkove sa kočnicama, kojima se postiže mobilnost I olakšava pomeranje. Jednostavnim podešavanjem mašina se može pomerati bočno i napred-nazad.

OMS WM 2000 B

OMS WM 2000 B je robusna polu-automatska mašina za strečovanje sa okretnim postoljem. Mašina poseduje digitalni električni panel za upravljanje, kao i motorizovano predistezanje čime se značajno štedi folija. Veoma je jednostavna za rukovanje i daje savršene rezultate pakovanja.

Lashing 105S

Ukoliko se teret transportuje kontejnerom, bilo drumskim saobracajem, morem ili železnicom, metoda vezivanja lashingom se veoma često koristi u ovim slučajevima, a posebno za vangabaritni teret. To je ekonomičnije rešenje u poređenju sa špan setovima. Vibracioni pokreti koji se javljaju tokom utovara i istovara kontejnera ili tokom transporta moraju biti stabilizovani. Lashing je metoda koja se koristi za postizanje ovog cilja. Lashing se takođe često koristi za transport teških industrijskih proizvoda kako bi se postigla maksimalna sigurnost i fiksirali proizvodi unutar kontejnera. Lashing se uglavnom koristi za kopneni, morski i vazdušni transport. Takođe se koristi za terete koje se prenose kranom ili liftom.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt tab
Fashion
Featured
 • Featured
 • Man
 • Woman

Kopče za lashing 40mm (kovana)

Kopče se koriste za fiksiranje palete i tereta, kao i za povezivanje dva kraja trake tokom vezivanja tereta.

OMS 2000 BF

OMS WM2000 BF je veom snažna automatska mašina za strečovanje sa daljinskim upravljačem i automatskim izvlačenjem i sečenjem folije. Podesivo motorizovano predistezanje, kao i integrisan Siemensov PLC, čine ovu mašinu najboljom u klasi.

URMAK U-50

Naziv: URMAK U-50 Opis: Lagan, samostojeći, pokretni razmotač PET trake sa plastičnim točkovima za bolju pokretljivost Primena: Za upotrebu u zatvorenom

Apex 31.75 x 1.0 mm

Signode Apex 31.75 x 1.0 mm je hladno valjana, termički neobrađena čelična traka, sa niskim sadržajem ugljenika , projektovana za teške aplikacije.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
 • Featured
 • Man
 • Woman

CS 501 AW 580

OMS CS 501 AW-580 je polu-automatska mašina kojom se vrši lepljenje gornje i donje strane  kartonske kutije selotejp trakom. Gornji poklopac kutije se pre lepljenja zatvara ručno. Koristi se za homogene (uniformne) kutije američkog tipa. Povezivanjem sa ulaznim  i izlaznim transporterom CS 501 AW-580 postaje laka i ekonomična radna stanica za pakovanje.

OMS WM 2000 BW

OMS WM 2000 BW je robusna polu-automatska mašina za strečovanje sa okretnim postoljem i prorezom za ručni paletar. Poseduje digitalni električni panel za upravljanje, kao i motorizovano predistezanje, čime se znatno štedi folija. Veoma je jednostavna za rukovanje i daje savršene rezultate pakovanja.

Signode GripPack RCBS-1431

Grip Pack RCBS-1431 je baterijski alat koji se koristi za spajanje čelične trake širine 32 mm. Traka se spaja jednostrukim spojem bez upotrebe metalnih spojnica.

SM 5545 TB + TM 4525

OMS SM 5545 TB  je polu-automatska L-varilica kojom se vrši varenje termo-skupljajuće folije oko upakovanog proizvoda. Mašina je kompatibilna sa termo tunelom OMS TM 4525 u kome se odvojeno odvija proces termoskupljanja.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt tab
Electronics
Featured
 • Featured
 • Mobile
 • Smartwatches

CS 501 D700

OMS CS 501 D-700 je polu-automatska mašina kojom se vrši lepljenje gornje i donje strane  kartonske kutije selotejp trakom. Gornji poklopac kutije se pre lepljenja zatvara ručno. Koristi se za homogene (uniformne) kutije američkog tipa. Povezivanjem sa ulaznim  i izlaznim transporterom CS 501 D-700 postaje laka i ekonomična radna stanica za pakovanje.

Signode SIG RCM

Signode SIG-RCM je automatska mašina  za vezivanje polipropilenskom (PP)  trakom dizajnirana prevashodno za upotrebu u drvnoj industriji. Mašina može da koristi PP traka širine  5 mm, 9 mm ili 12 mm.

Mašinska BOPP 42mµ

Mašinske samolepljive trake se koriste za lepljenje lakih i srednjih paketa.Selotejp trake imaju široku primenu u svim granama industrijskog pakovanja.Najčešće se koriste u velikim proizvodnim industrijama ili pogonima za lepljenje kartona (kartonskih paketa i kutija).Proizvode se u tri osnovne boje : providna (transparentna),mat i bela.

Signode Octopus RCS

Octopus RCS-predstavlja automatski sistem za zamenu potrošenih ili oštećenih rolni streč folije na streč mašinama    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
 • Furniture
 • Lighting
 • Accessories
 • Clocks
 • Cooking

OMS WM 2000 AE SS INOX

OMS WM 2000 AE SS je robusna polu-automatska mašina za strečovanje sa okretnim postoljem, napravljena u celosti od nerđajućeg čelika, čime je pogodna za rad u hladnim i vlažnim prostorijama. Mašina poseduje digitalni električni panel za upravljanje, kao i magnetno kvačilo gde se putem magnetnog trenja vrši istezanje folije. Veoma je jednostavna za rukovanje i daje savršene rezultate pakovanja.

SIGNODE 34 PNSC

Signode 34 PNSC su metalne spojnice koje se koriste za spajanje čelične trake širine 19 mm

Signode GripPack SLB 34HT

Signode Grip Pack SLB 34HT-je kombinovani baterijski alat kojim se vrši natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 19 mm. Alat vrši spajanje trake bez upotrebe metalnih spojnica.

Signode Ecomat Plus

Mašina za strečovanje sa motorizovanim predistezanjem
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
 • Featured
 • Lighting
 • Accessories
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
 • Featured
 • Cooking
 • Furniture